De woondag is te gast in Mechelen

Mechelen ligt in het hart van Vlaanderen en is naar aantal inwoners de vijfde stad van Vlaanderen. En ze groeit. Toch is en blijft Mechelen een stad op mensenmaat, maar met ambitie. De stadsgroei is een hefboom naar een meer duurzaam en klimaatvriendelijk Mechelen, naar een Mechelen waar iedereen meetelt.  De Stad Mechelen wil als lokale overheid haar burgers verbinden en initiatieven ondersteunen om zo te werken aan een Mechelen waar iedereen graag en goed woont.

De Woondag biedt de mogelijkheid om de woonuitdagingen en goede praktijkvoorbeelden uit Mechelen te ontdekken. Mechelen toont tijdens de Woondag hoe zij werken aan de woonstad van morgen.

Lamot Mechelen

De Woondag gaat door in het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot. De voormalige brouwerij, waar tot de jaren tachtig het legendarische Lamotbier geproduceerd werd, is vandaag een multifunctioneel en ge├»ntegreerd huis in het hartje van Mechelen. Klik hier voor meer praktische informatie over de Woondag en de bereikbaarheid van het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot. 

 

Vereniging van Vlaams Steden en Gemeenten VZW

Paviljoenstraat 9, 1030 Brussel

02 211 55 00

info@vvsg.be

Aanmelden